Pisteet, pelaajaarviot ja opimme

FC Barcelona avasi 11 pisteen eron La Ligan kärjessä kukistamalla Villarrealin 1-0 vieraissa sunnuntai-iltana. Tässä on pisteet, pelaajien arviot ja opimme.

Villarreal 0-1 FC Barcelona

Pedri, 18

Marc-Andre Ter Stegen

Sulki kulman Jose Luis Moralesin myöhäisen ensimmäisen puoliajan laukaukselle. Mutta kuten Sevillaa vastaan ​​nähtiin, hänellä ei ollut paljon tekemistä, koska hänen takalinjansa yleensä toimii. 7

Alejandro Balde

Pelasi huonon pallon kentän yli ensimmäisellä puoliajalla, mutta oli vahva taklauksessa. Toinen puoliaika alkoi ihanalla pujottelulla Villarrealin alueella. Ei niin vaikuttava kuin Jordi Alba viime viikolla, mutta silti vakaa. 7

Andreas Christensen

Kiinteä tanskalaisesta kuten aina. Näytti siltä, ​​​​että hänellä ei ollut todellisia suuria hetkiä puhuttavana, mutta hän oli aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan tukahduttaakseen mahdolliset vaarat, kuten nähtiin pysäytysajan lohkosta uhkaavasta syötöstä hänen 18 jaardin laatikkonsa lähellä. 7

Ronald araujo

Movistar-kommenttitiimi kutsui häntä "lyömättömäksi" jäljittäessään takaisin Yeremy Pinon liikettä ja selkeää vaaraa 10 minuutin sisällä. Poimi keltaisen kortin pehmeästä käsipallosta ja jää väliin seuraavan ottelun. Mutta kaikki hänen menettämänsä arvosanat lunastettiin toisella erinomaisella selvityksellä, jotta Pinoa ei voitaisi saavuttaa tuntimerkin tuntumassa. Hänellä oli Espanjan maajoukkueen numero koko yön. 9

Jules Konde

Jose Luis Morales pelasi puoliajan lähestyessä, vaikka Pedrin syöttö ei ollut paras. Estetty vaarallisen ristin toisen puoliajan puolivälissä ja toisen kuoleman yhteydessä. 7

Frenkie de Jong

Alkoi hiljaisella avauksella 20 minuuttia ja otti vähitellen pelin haltuunsa. Aloitti liikkeen, joka johti Pedrin maaliin ja sai myös Lewandowskin päätökseen kauniilla kauhatulla pelimerkillä. Hänen kuusi sieppausta ja vahvat taklaukset tarkoittivat, että hän tarjosi Barcan fyysisen sydämenlyönnin eikä vain sanellut vauhtia pelinteolla. Loi eniten paikkoja ensimmäisellä puoliajalla ja viimeisteli kaikki syöttönsä. 9 – OLIN MIES

Franck Kessie

Hänen oli vaikea päästä liikkeelle luovasti, koska hän oli Villarrealin karkeiden juttujen vastaanottopäässä, kun opposition jäsenet teeskentelivät usein, että hän oli rikkonut heitä. Joskus oli helppo unohtaa, että hän oli kentällä ja oli parempi Sevillaa vastaan, mutta hänellä oli vähemmän hyökkäävä rooli täällä. 6

pedri

Aloitti erinomaisesti herkullisella läpipallolla Lewandowskille ja parani vain. Toinen luodi oikealta laidasta liittyi Andreas Christenseniin, mutta ei riittänyt uhkaamaan maalia. 17. minuutilla hän viimeisteli erinomaisen liikkeen 1-2 Lewandowskin kanssa ja vei Barcan johtoon. Päästä Raphinha vapaaksi myöhemmin ensimmäisellä puoliajalla, mutta brasilialainen ei voinut hyödyntää sitä. Pieni lipsahdus oli Koundelle huono syöttö, jota ranskalainen ei pystynyt täyttämään, mikä pelasi Jose Luis Moralesin puoliajan vedossa. Hiljaisempi toisella puoliajalla, mutta hänen avaus 45 oli enemmän kuin tarpeeksi puhua. 9

Gavi

Hän pelasi enemmän pelin alkuvaiheissa, ja Xavi moitti häntä väärästä pallosta laitaan yrittäessään laukaista Lewandowskia. Ilta oli kova, mutta kuten aina, ei koskaan antanut periksi. Alkoi olla enemmän mukana noin puolituntia pelatakseen paremmalla jakelulla. 7

Robert Lewandowski

Toinen sekalaukku Polelta. Menetti mahdollisuuden maaliin ihastuttavan Pedri-syötön varhaisista ovista ja osui suoraan Pep Reinaan. Tarjosi avustuksen Pedrille ihanalla 1-2-siirrolla, mutta menetti sitten toisen mahdollisuuden ihanan Frenkie-merkin jälkeen, joka ei ollut helpoin. Raphinhan olisi pitänyt onnistua paremmin syötöllään toisella puoliajalla. 7

Raphinha

Pystyi tulemaan keskeisemmäksi, koska Kounde miehitti oikean. Kuten Gavi, hänen jakonsa siipeille oli hieman raskasta. Vaikka hän oli tärkeä Pedrin maalin rakentamisessa, hän ei onnistunut hyödyntämään kahta persikkasyöttöä Pedriltä ja Lewandowskilta. Oli Xavi ensimmäinen vaihto Ferran Torresille 10 minuutilla, ja hän sai keltaisen kortin; Valmentaja vaikutti kuitenkin tyytyväiseltä häneen. 6

Mitä opimme:

Barca on nyt 11 pisteen erossa, kun se kieltäytyi joutumasta kovan vastustajan kiusaamiseen ja voitti toisen voiton pysyäkseen lyömättömänä 16 ottelussa.

Pedrin, Ronald Araujon ja Frenkie de Jongin kaltaiset osoittivat olevansa jälleen kerran isoja ja koskemattomia pelaajia aloituslohkossa. Mutta joukkueessa oli paljon vähemmän kiireisiä, mutta silti vakaita esityksiä, joten 7-pisteiden runsaus.

Jotkut reunalla olevat tähdet, kuten Frenck Kessie ja Raphinha, eivät käyttäneet tilaisuutta tehdä vaikutuksen, mutta eivät ole tällä hetkellä uhattuna Sergio Busquetsin ja Ousmane Dembelen loukkaantumisten vuoksi.

Barca oli hyvä, mutta sen on ehkä oltava parempi Manchester Unitedia vastaan ​​torstaina Eurooppa-liigassa.