Parris Todd ansaitsee kolminkertaisen kruunun APP Tourin 2023 avajaisissa

Vuoden 2023 ensimmäinen tapahtuma Pickleball-ammattilaisten yhdistys (APP) kiertue on kirjoissa. Kuluneena viikonloppuna, APP Sunmed Punta Gorda auki pidettiin PicklePlex-kompleksissa Florida Southwestern State Collegen alueella Punta Gordassa, Floridassa. Lähes 700 ammatti- ja amatööripelaajaa taisteli PicklePlexin 16 kentällä Fort Meyerin pohjoisella esikaupunkialueella kirkkaalla taivaalla.

Tämä on APP:n siirtymävuoden alku. Useat heidän menneisyyden huippukiertuepelaajista ovat allekirjoittaneet eksklusiiviset sopimukset kilpailijansa kanssa vuodelle 2023, ja useat vuoden 2022 johtavat senioripromestarit ovat julistaneet kilpailevan joukkuepohjaisen kilpailun. Ne, jotka ajattelivat APP:n olevan vaikeuksissa, eivät kuitenkaan lue urheilun teelehtiä.

Lähes 40 naisammattilaista osallistui kaksinpelin tai nelinpelin arvontaan, 45 miesten ammattilaista osallistui kaksinpelin arvontaan (joka jätti valtavan jonotuslistan koko 32 miehen arvonnan yläpuolelle, jota tapahtuma pystyi tukemaan), ja Senior Pro -arvonnat olivat yhtä täynnä. normaalisti ovat. Pro Pickleball elää ja voi hyvin, ja APP on täydellä höyryllä eteenpäin.

Tapahtumaa korosti Parris Toddin esiintyminen, joka ansaitsi "Triple Crown" -palkinnon viikonloppuna. Hän voitti Pro Singles, Pro Doubles ja Mixed Pro Doubles. Hunter Johnson sai "tuplan" viikonloppuna (voitti Pro Singlesin itse ja teki yhteistyötä Toddin kanssa Mixedissä), mutta jäi hieman alle Men's Pro Doublesissä. Upea viikonloppu Toddille, joka on kotoisin läheisestä Fort Meyeristä ja nautti pelaamisesta lähellä kotimaata.

Kerrataan toiminta.

--------

Miesten ammattilaisen kaksinpeli yhteenveto:

#1 Hunter Johnson voitti vuoden 2023 ensimmäisen miesten Pro Singles -tittelin ja aikoo rakentaa 6. sijansa APP Pro Singlesissa viime vuonna. Finaalissa hän kohtasi nousujohteisen Richmondin, Virginiassa asuvan ammattilaisen 11. Jhonnatan Medina Alvarezin, joka oli ottanut kolme parhaan 10 siementä tehdäkseen Voittajan sarjan lopullisen, ja joka oli sitten ottanut pois Yates Johnsonin (Hunterin veli) ) ansaitakseen kultamitaliottelun sunnuntaina. Vaikka Medina Alvarez otti pelin pois Hunterista voittajan sarjan finaalissa, Medina Alvarez ei saanut mitään aikaan kultamitaliottelussa, eikä Hunter Johnson voinut jättää väliin, mikä johti 3 kultamitalin voittoon Texasissa asuvalle pelaajalle.

Kulta: Hunter Johnson. Hopea: Jhonnatan Medina Alvarez. Pronssi: Yates Johnson

--------

Miesten ammattilaisen nelinpelin yhteenveto

#1 Seeds Kyle Yates ja Andrei Daescu selviytyivät arvonnassa ja pudottivat vain yhden pelin matkalla kultamitaliin. Voittajan sarjan finaalissa he ottivat vastaan ​​Johnson-veljekset Hunter & Yatesin varmistaakseen paikan sunnuntain finaaliin. Johnson & Johnson (ei yhteyttä yhtiöön), joka eteni mitalikierroksille sijalla 7, hävisi sitten kovan välierän kokeneelle Joey Farias & Andreas Siljestrom -joukkueelle (sijoittui 5.) ja tyytyi pronssiin. Farias & Siljestrom eivät pystyneet tekemään paljoa Yates & Daesculle, häviten finaalin 6,6. Etsi lisää tänä vuonna Johnson-veljeksiltä, ​​koska he siirtyvät täysin Pickleballiin aloittelevien tennisuran jälkeen.

Kulta: Yates/Daescu. Hopea: Farias/Siljestrom. Pronssi: Johnson/Johnson.

--------

Naisten ammattilaisten yhteenveto

Women's Pro kaksinpelin arvonta eteni puolivälieriin, ja neljä parasta eteni putoamatta yhtään peliä. #1 Parris Todd eteni voittajan finaaliin, jossa hän kaatoi kolmannen Ewa Radzikowskan ansaitakseen paikan sunnuntain kultamitaliottelussa. Radzikowska ei kuitenkaan voinut pakottaa uusintaotteluun, koska hän hävisi puolivälierän uusintaottelun #3 Megan Fudgea vastaan ​​ja tyytyi pronssiin. Finaalissa Todd ja Fudge (joka sijoittui 2. ja 4. sijalle viime vuonna APP pro singlen rankingissa) kohtasivat sunnuntaiaamuna. Todd kontrolloi peliä, ja Fudge piti urhoollisesti toisen pelin hengissä, välttelemällä useita ottelupisteitä, mutta hävisi lopulta 5.

Kulta: Parris Todd. Hopea: Megan Fudge. Pronssi: Ewa Radzikowska

--------

Naisten ammattilaisen nelinpelin yhteenveto

Parris Todd teki yhteistyötä legendaarisen Simone Jardimin kanssa, joka ilmeisesti on lykännyt eläkesuunnitelmiaan, ottaa Women's Pro-tuplapelin tittelin numero 1. He taistelivat neljännellä sijalla sijoitetun Megan Fudge & Alix Troungin joukkueen kanssa, joka voitti Loser's bracket -finaalin 4. sijalla Susannah Barr & Bobbi Oshiron ansaitakseen kultamitaliottelun. Siellä Fudge/Truong pakotti ratkaisevan voittaja-toke-all -pelin päihittämällä Todd/Jardimin kaksi putkea 2. Viimeisessä pelissä kuitenkin ykkösjoukkue ryhmittyi uudelleen voittaakseen kultamitalin 8,8-1. Voitto takasi Toddille kolminkertaisen kruunun viikonlopuksi.

Kulta: Todd/Jardim. Hopea: Fudge/Truong. Pronssi: Barr/Oshiro

--------

Mixed Pro Doubles Recap

Kaksi ammattilaisen kaksinpelin voittajaa Todd ja Hunter Johnson liittoutuivat Mixed Doubles -kilpailussa ja risteilivät mestaruuteen kolmantena siemenenä. He järkyttivät Simone Jardimin ja Andrei Daescun ykkössijaa sekä voittajan finaalissa että kultamitaliottelussa. #3 siemenet Milan Rane ja CJ Klinger ottivat useita huippusiemeniä sekä voittajien että häviäjien sarjassa ansaitakseen pronssin.

Kulta: Todd/Johnson. Hopea: Jardim/Daescu. Pronssi: Rane/Klinger.

--------

Senior Pro Competition -pika yhteenveto

• Miesten Senior Pro Single: #9 Steve Rogers voitti #1 Mark Palusin kahdesti ansaitakseen kultaa.
  • Miesten Senior Pro Nelinpelit: Mircea Morariu, joka sijoittui sijalle 2 yhdistetyssä APP senior pro -sijoituksessa viime vuonna, yhtyi Dan Granotin kanssa voittaakseen kultaa. Matthew Schiller / Martin Reistin kymmenenneksi sijoittuva joukkue voitti kokeneiden vanhempien ammattilaisten, kuten Paul Olinin ja John Sperlingin, joukkueet voittaakseen hopean.
  • Naisten Senior Pro Sinkkupelit: Beth Bellamy, hallitseva naisten ykkönen vuodelta 1, jatkoi siitä, mihin hän jäi, kullalla kaksinpelissä ja voitti finaalissa 2022. Jenny Marcosin.
  • Naisten Senior Pro Nelinpelit: Bellamy teki yhteistyötä Nathalie Bagbyn kanssa saadakseen Pro Doubles -tittelin ykköseksi ja ansaitakseen tuplauksen. Tämä oli viikonlopun ainoa arvonta, joka viimeisteli kulta/hopea/pronssiliidun siemeniin.
  • Mixed Senior Pro Nelinpelit: Neljänneksi sijoittuva Eva Welsherin ja Jose Derisin joukkue pysyi kultamitaliottelussa kärkisijoitettuja Bellamy & Jaime Oncins De Oliveiraa vastaan, voittaen voittaja-take all -pelin 4-15 kullasta ja evännyt Bellamyltä kolminkertaisen kruunun.