Daytona 500 -mestari Ricky Stenhouse Jr. elää "uraa määrittävän hetken" läpi

Ricky Stenhouse Jr. oli hetken järkyttynyt voitettuaan vuoden 2023 Daytona 500:n. Kuulostaa hullulta, eikö? No, se johtuu siitä, että JTG Daugherty Racingin nro 47 Chevroletin kuljettaja ei voinut tehdä juhlallista burnoutia. Häneltä loppui bensa.

Mitä Stenhouse sitten teki? No, hän kiipesi aidan yli, kuten kolminkertainen Cup-sarjan mestari Tony Stewart ja nelinkertainen Indianapolis 500 -voittaja Helio Castroneves tekivät ennen. Tällä kertaa lukuun ottamatta Stenhouse nousi aidalla Daytona International Speedwayn loppuunmyydyn yleisön edessä.

"Se on varmasti surrealistista", Stenhouse sanoi aamulla voitettuaan Great American Race -kilpailun. ”Se on todella erikoista kenen tahansa uralle. On urheilun mestareita, jotka toivovat saavansa Daytona 500:n, mutta he eivät koskaan saaneet. He yrittivät ja yrittivät, ja he tulivat niin lähelle. Se on kilpailu, että mitä lähemmäs tulet, sitä vaikeampaa on lopettaa se.

– Tulimme lähelle viime vuonna, ja olin todella varma siitä, että menin viime vuonna voittokaistalle, mutta jäimme viiden kierroksen alle. Kun tilaisuus jälleen sain, halusin varmistaa, että saimme sen talteen. Yhdelle on suuri helpotus päästä takaisin voittokaistalle Nascar Cup -sarjassa, mutta tehdä se Daytona 500 -sarjassa. Odottaminen oli ehdottomasti sen arvoista.

Stenhouse nappasi Harley J. Earl Trophyn sunnuntai-iltana Nascarin altavastaajan voitossa. JTG Daugherty Racing on yhden auton operaatio, jonka omistavat Jodi ja Tad Geschickter sekä entinen NBA-pelaaja Brad Daugherty.

Joukkueella on liitto Hendrick Motorsportsin kanssa, mutta se on yksi harvoista yhden auton organisaatioista. Sen jälkeen kun JTG Daugherty Racing liittyi Cup-sarjaan vuonna 2009, sen ainoa toinen voitto tuli vuonna 2014 AJ Allmendingerin kanssa Watkins Glen Internationalissa.

"Olemme sitkeitä", Jodi sanoi sunnuntain voiton jälkeen. "Emme luovuta. Kaivetaan sisään.”

JTG avasi ovensa virallisesti vuonna 1995 Xfinity-sarjan tiiminä. Heidän käyttämänsä auton numero - nro 47 - on ollut heillä siitä lähtien.

Ennen kaikkea JTG Daugherty Racingille Daytona 500 -voitto on kovan työn huipentuma yhden urheilun luovimmista sponsorointijärjestelyistä. KrogerKR
ja Kimberly-ClarkKMB
sinulla on ainutlaatuinen kumppanuussopimus JTG Daugherty Racingin kanssa, mikä jakaa numeron 47 auton tarrat ja mahdollistaa eri merkkien esiintymisen kilpa-autossa.

"Kaikki meillä olevat ovat Fortune 500:n huippuosakebrändejä", Tad sanoi. "Kroger ei häviä. Jotta he pysyisivät takanamme vaikeina aikoinamme, he haluavat nähdä voittajan. Sanoimme jatkuvasti, pysy takanamme. Jatkamme kaivamista, kunnes annamme sinulle voittajan.

"Meillä oli täällä 125 yrityssponsoria, kaikki C-tason ihmisiä, ja oli mahtavaa seurata heidän tanssivan voittokaistalla, joten olen iloinen, että saimme tehdä sen yhdessä."

Stenhouselle, jonka tiedetään olevan yksi Nascarin aggressiivisimmista kuljettajista Daytonan kaltaisilla supernopeusradoilla, tämä on hänen uransa kolmas Cup-sarjan voitto. Hänen kaksi edellistä voittoaan tulivat vuonna 2017 supernopeusradoilla, kun hän kilpaili silloisen Roush Fenway Racingin kanssa (ennen siitä tuli RFK Racing).

Makea maku vihdoin palaamisesta voittokaistalle yli viiden vuoden voittottoman sarjan jälkeen on tärkeä Mississippin syntyperäiselle. Hänen mukaansa hänen elämänsä on nyt täysin erilaista.

"Meillä on ollut korkeimmat ja alhaisimmat", Stenhouse sanoi urastaan. "Mutta se on kilpaa. Meillä on 38 viikonloppua vuodessa, jolloin teemme tätä. Haluamme olla johdonmukaisempia ja voittaa enemmän kilpailuja, mutta tämä urheilulaji on kova. Parhaat parhaat ovat täällä. Se oli valtavaa uralleni – uraa määrittävä hetki varmasti. Haluamme ottaa tämän ja mennä jäljellä oleviin 36 viikkoon [mukaan lukien All-Star Race] ja voittaa lisää kilpailuja."

No. 47 -joukkueella oli ajoittain vakaa vauhti viime vuonna, mutta Stenhousella oli huonoin tilastokausi sitten vuoden 2015, jolloin hän ansaitsi keskimääräisen tuloksen 22.8 ja sijoittui 26. sijalle. Hänen kakkossijansa Doverissa oli joukkueen suurin valopilkku, mikä johti organisaation palkkaamaan Stenhousen vanhan miehistöpäällikön Mike Kellyn tämän auton miehistöpäälliköksi.

Kaksikko voitti yhdessä vuosien 2011 ja 2012 Xfinity Series -tittelit. Ei yksinkertaisesti ole parempaa tapaa aloittaa toinen laukaus yhdessä kuin voittaa urheilun suurin kilpailu.

"Hän on ollut olennainen osa uraani ja hän auttoi minua pääsemään näyttämölle autokilpailuissa", Stenhouse sanoi Kelleystä. "Taistelimme Kevin Harvickin, Kyle Buschin, Brad Keselowskin, Joey Loganon, Carl Edwardsin ja monien sunnuntaina voittaneiden kavereiden kanssa. Meillä oli paljon luottamusta siihen, että pystymme tekemään sen joukkueena. Jos katsot kulunutta sunnuntaita, monet kaverit, joita meidän piti puolustaa saadaksemme tuon voiton, ovat tyyppejä, jotka ovat voittaneet paljon urheilussa ja ovat menneitä mestareita.

Kun asiat lopulta rauhoittuivat sunnuntai-iltana, Stenhouse tapasi Stewartin, joka oli Fox Sportsin osastolla koko kilpailun ajan. Stewart omistaa Ford-tiimin – Stewart-Haas Racingin – mutta hän on kehittänyt läheisen suhteen Stenhousen kanssa vuosien varrella, koska molemmat ovat intohimoisia hiekkaratakilpailijoita.

Stenhouse sanoi: "Puhuessani Tony Stewartin kanssa jälkeenpäin ja nähdessäni hänet varmistan, että nautin tästä joukkueeni, ystävieni ja perheeni kanssa, joka meillä oli kilpailussa – jonkun, joka on moninkertainen mestari, joka ei koskaan voittanut Daytona 500 -sarjaa. kerro, kuinka tärkeää oli saada tämä tarkistus pois bucket-listaltasi. Haluamme voittaa mestaruuden ja voittaa lisää kilpailuja, mutta tämä on huippukilpailu, jonka kaikki haluavat voittaa urallaan. Pystyimme saavuttamaan sen."

On todella surrealistista, että Stenhouse kruunattiin Daytona 500:ksi sen jälkeen, kun hänellä oli niin monia tuntemattomia, kun hän lähti RFK:sta vuonna 2020. Kun hänet kutsuttiin Cup-sarjaan vuonna 2013, hänelle asetettiin korkeat odotukset Matt Kensethin tilalle. Hän kuitenkin sai paikan joukkueen kanssa, kun se alkoi kaatua, ja Stenhouse oli uskollinen organisaatiolle, joka antoi hänelle ensimmäisen mahdollisuuden.

"Minulla oli ehdottomasti entisiä joukkuekavereita, jotka sanoivat: "Hei, en usko, että tämä on hyvä aika olla tässä paikassa", Stenhouse sanoi. "Mutta se oli mitä minulla oli, ja minun piti ottaa se, rullata sen kanssa ja tehdä parhaani sen kanssa. Meillä ei todellakaan ollut niitä menestyksiä, joita luulin, että olisimme voineet saada. Emme saaneet asioita hoidettua oikein.

”Se on yksi niistä asioista tässä urheilussa, jossa katsot ihmisten uraa, he vaihtavat joukkuetta oltuaan tässä lajissa yli 10 vuotta ja nyt he ovat Cup-mestareita. Minusta tuntuu edelleen, että pystyn siihen. Tämän Daytona 500 -voiton saaminen lisää ehdottomasti luottamustani siihen, että voimme silti saavuttaa suuria asioita.

Nyt Stenhouse on JTG Daugherty Racingin kasvot. Hänellä ei ole joukkuetovereita, joita vastaan ​​kilpailla joukkueen parhaista varusteista ja hän voi olla oma itsensä tässä tilanteessa. Daytona 500 -mestarina hän on valmis näyttämään, miksi tämä joukkue voi nostaa vielä enemmän kulmakarvoja vuonna 2023.