Xavi Hernandez osoitti jälleen asiantuntijan pelin sisäistä hallintaa FC Barcelonassa tällä muutoksella

Xavi Hernandez osoitti jälleen erinomaista pelin sisäistä hallintaa muutoksilla, joita hän teki FC Barcelonan jännittävän 3-2-voiton aikana Levantessa La Ligassa sunnuntai-iltana.

Huolimatta siitä, että he antoivat kolme rangaistuspotkua, Luuk de Jongin viimeinen henkäys syvällä pysäytysaikaan tarkoitti sitä, että Blaugrana onnistui saavuttamaan ensimmäisen voittonsa Estadi Ciutat de Valenciassa sitten vuoden 2018 Ernesto Valverden ohjauksessa.

Barcalla on ollut neljä valmentajaa myös sen jälkeen, mutta jälleen kerran taitava muutos Xavi Hernandezista, hänen toisesta neljään päivään, käänsi ottelun tasapainon päälaelleen, kun pelimerkit olivat alhaalla.

Torstaina Eintracht Frankfurtia vastaan ​​kiihkeässä Deutsche Bank Parkissa katalaanit hävisivät myös 1-0 Eurooppa-liigan puolivälierän ensimmäisen liigan ottelussaan.

Toisella puoliajalla Xavi toi sitten Ousmane Dembelen ja Frenkie de Jongin, jotka muuttivat Blaugranan omaisuuksia ja aloittivat liikkeen, jossa Ferran Torres tasoitti. Tästä johtuen Barca lähtee nyt tällä viikolla Camp Noun paluuosaan tasaisena ja täysin eri mielentilalla kuin oli vielä jäänyt perässä.

Tämä cameo riitti parille eilen illalla. Mutta kun taas Barca oli 1-0 takana ja Levante oli ampumassa toista rangaistusta, joka jäi väliin, Xavi mittasi kuinka hän pystyi jatkamaan Barcan 14 ottelun tappioputkea 15:een ja esitteli Pedrin ja Gavin.

Lyhyessä ajassa pari yhtyi ja löysi Dembelen, joka sitten loi kauden 11. syöttönsä ottelussa Karim Benzema ja Lionel Messi kun Pierre-Emerick Aubameyang puski ristinsä kotiin.

Vain neljä minuuttia myöhemmin Gavi lähti sensaatiomaiseen pujotteluun Dembelen oikealla laidalla ja valitsi Pedrin tehdäkseen kolmannen maalinsa viidessä pelissä, kun Barca suoritti paluunsa.

Valitettavasti kolmas rangaistuslaukaus Levantelle tarkoitti isäntien ratkeamista, mutta Luuk de Jongin luotipotku kuolemassa tarkoitti, että Barca meni kotiin kolmella pisteellä.

"Teimme valtavasti vaivaa, emme kuitenkaan pelanneet hyvin ensimmäisellä puoliajalla", Xavi totesi jälkeen. ”Meidän on oltava itsekriittisiä. Olimme parempia toisella puoliajalla, ja Luuk ja [Marc Andre] ter Stegen tekevät eron.

"[Nämä ovat] kolme kultaista pistettä taistelussa pysymiseen, olemme edelleen toissijaisia ​​emmekä voi pudota. Ilman hyvää peliä voitimme”, valmentaja päätti.

Mutta hänen älykkään pelin hallinnan ansiosta Barcalla on edelleen lyöntipaikka La Ligassa ja se on edelleen suosikki mantereella.