Terävä aloitus, dramaattinen maali antaa viikingeille mahdollisuuden ottaa yksin ykköspaikka

Tässä ovat tosiasiat: Minnesota Vikings on yksin ensimmäisellä sijalla NFC Northissa, kun se voitti 29-22 Chicago Bearsin. Pelinrakentaja Kirk Cousins ​​teki joukkueen ennätyksen aloittamalla pelin 17 peräkkäisellä maalilla. Puolustava puolustaja Cameron Dantzler nappasi voiton repimällä pallon ex-Viking Ihmir Smith-Marsetten käsistä ja lopettamalla Chicagon pallon, joka olisi voinut päättyä tasapeliin.

On monia asioita, joita Vikings voi juhlia, kun joukkue valmistautuu matkalle Etelä-Floridaan ottamaan vastaan ​​Miami Dolphins -joukkueen, joka on alas no. 3 pelinrakentaja. Tämä on joukkue, jonka ei ole tarkoitus luovuttaa pisteitä ensimmäisen puoliajan ja neljännen neljänneksen lopussa, mikä siirtää pelin vastustajan hyväksi. Se oli ollut joukkueen tunnusmerkki kaudella 2021, kun he jatkuvasti sotkivat asioita puoliajan/pelin lopussa.

Anna tunnustusta aloittelijan päävalmentajalle Kevin O'Connellille tämän brutaalin tavan poistamisesta. Olipa kyseessä hänen tieteellinen suunnitelmansa tai sattuma, Vikings ei ole enää ohjelmoitu luopumaan siitä pahimmalla mahdollisella hetkellä – vaikka he antoivatkin TD:n Bearsille 1:08 ennen alkua. O'Connell osoitti myös soittamistaitojaan koko ensimmäisen puoliajan ajan, kun Vikings pelasi parasta jalkapalloaan viime aikoina rakentamalla ensimmäisen puoliajan 21-3 johtoon.

Sitten se pysähtyi. Kun Darnell Mooney of the Bears teki sirkussaaliin, joka antoi hänen joukkueelleen 39 jaardin voittoa ensimmäisessä pelissä kahden minuutin varoituksen jälkeen, Vikings menetti itseluottamuksensa. Sen sijaan, että he olisivat rakentaneet ensimmäisen puoliajan suoritukseensa, jossa leveä hyökkääjä Justin Jefferson juoksi vapaasti Chicagon toissijaisessa ottelussa ja teki saalis toisensa jälkeen, vaan Vikings pelasi alustavaa jalkapalloa pallon molemmilla puolilla.

Bears pystyi kerääntymään toisen vuoden pelinrakentajansa Justin Fieldsin taakse, joka pelasi NFL-uransa parhaan pelin. Hän suoritti 15/21 syötöstä 208 jaardia yhdellä touchdownilla ja juoksi myös 1 kertaa 8 jaardia. Oli tunne, että peli, joka oli selvästi voittosarakkeessa, oli luisumassa pois.

Tämä ajatus sai uskottavuutta, kun Chicago PK Cairo Santos iski 51 jaardin maaliin, mikä johti Bearsin 22-21-johtoon 9:26 jäljellä. Mutta sen sijaan, että olisi mennyt 3 ja ulos tai kääntänyt pallon ikävällä katkaisulla, Cousins ​​johti Vikingsin 17 pelin ja 75 jaardin maaliin, joka kesti seitsemän minuuttia.

Cousins ​​viimeisteli ajon tekemällä maalin yhden jaardin hiippailussa ja sitten hän osui Jeffersoniin tärkeällä kahden pisteen muunnolla, joka antoi Minnesotalle seitsemän pisteen edun.

Cousins ​​päätti pelin syöttämällä 32/41 296 jaardia yhdellä kosketuksella ja yhdellä kaappauksella TD-juoksunsa lisäksi. Hän tietää, että hänen joukkueensa menetti tilaisuuden lopettaa peli varhaisen etunsa rakentamisen jälkeen.

"Meidän on pelattava paremmin pelien läpi, jotta voimme vetäytyä emmekä elää näissä peleissä viimeisen kahden minuutin aikana." Serkut sanoi. "Se on haaste eteenpäin. Jos pääsemme jonkun edellä, kuinka voimme vain vetäytyä syrjään ja olla viipymättä?"

Kun pelinrakentaja vei Minnesotan johtoon, Bearsilla oli enemmän kuin tarpeeksi aikaa vastata. Kuten aiemmin todettiin, tämä ei kuitenkaan ole sama vanha viikingit. Fields näytti saavan Chicagon liikkeelle, mutta Dantzler teki lopun paluumahdollisuudesta, kun hän otti pallon Smith-Marsetten käsistä.

Peli ei tapahtunut sattumalta, sillä Dantzler tunsi vastaanottajan tavat hyvin, koska hän pelasi ja harjoitteli joukkueen kanssa viime vuonna. "Hän on löysällä pallon kanssa" Dantzler sanoi Smith-Marsetten. "Näin tilaisuuden ja tartuin siihen."

Tämän seurauksena Vikings päätyi peliin suurella puolustuspelillä. Skol!

Ovatko ykkössijat Vikings loistava joukkue? Ei vielä, mutta paranemisen merkkejä on, jotka lupaavat hyvää tulevaisuutta ajatellen.