Parris Todd ja Hunter Johnson keräävät lisää hopeaesineitä APP Daytona Pickleball Openissa

Yli 1,100 XNUMX ammattilaista ja amatööriä laskeutui Daytona Beachille kilpailemaan Pickleball-ammattilaisten yhdistys Daytona Beach on auki. Tapahtuma pidettiin Massissa Pictona Holly Hillin laitoksessa, 49 kentän kompleksi, joka on tarpeeksi suuri isännöimään näin valtavan turnauksen.

Tämä tapahtuma oli kauden 2023 toinen APP pro kiertuetapahtuma, ja se toimi "Golden Ticket" -karsinnana USA Pickleball Nationals -turnaukseen Indian Wellsissä marraskuussa.

Tapahtuma toimi myös APP-kiertueen uusien Super Senior Masters Pro -divisioonien aloituspotkuna. APP on aina keskittynyt Senior-ammattilaisiin (50+), ja nyt se lisää 60+ pro-osaston parantaakseen heidän kilpailutasoaan.

Kerrataan toiminta.

--------

Miesten ammattilaisen kaksinpeli yhteenveto:

Vähintään 58 pelaajaa osallistui Men's Pro Singles -arvontaan; 28 parasta pääsi pääsarjaan ja 30 pelaajaa kilpaili neljästä karsintapaikasta. Viisi kahdeksasta parhaasta siemenestä eteni neljänneksiin, ja heidän seurassaan olivat yllätysedenneet #22 Ronan Camron ja alisijoitettu #28 Rob Nunnery, joka voitti #5 Jake Kusmiderin ensimmäisellä kierroksella ennen kuin hän vetäytyi ennen neljännesfinaaliaan.

#3 Yates Johnson voitti #8 Jhonnatan Alvarez Medinan kostaakseen tappionsa Punta Gordan kaksinpelin välierissä ja etenee voittajan sarjan finaaliin. Siellä hän kohtasi veljensä #1 Hunter Johnsonin, Punta Gordan mestarin, joka ylsi #4 Ryler DeHeartin toisessa semierissä. Yates järkytti Hunterin sisarustaistelussa takaamaan paikan kultamitaliottelussa.

Hämmästyttävällä kestävyysottelulla karsiutunut Max Manthou, 4-vuotias tenniskirjailija Washingtonin yliopistosta, voitti kolme ottelua päästäkseen pääsarjaan, hävisi ensimmäisellä kierroksella ja kesti sitten seitsemän peräkkäistä lohdutusottelua päästäkseen häviäjien sarjan finaaliin. /Pronssimitaliottelu ennen putoamista Hunter Johnsonille. Matkan varrella 32-vuotias Manthou voitti useita veteraaniammattilaisia ​​Sobekissa, Brownissa, DeHeartissa (joka oli voittanut hänet aiemmin päivällä) ja sitten Daescussa tehdäkseen todella lausunnon.

Finaalissa veljekset taistelivat jälleen mestaruussunnuntaina. He eivät olisi voineet pelata lähempää ottelua; Hunter voitti heidän "täyden" ottelunsa tasapelissä, pakottaen yhden pelin pudotuspelin 15:een, voittaja ottaa kaiken pelin, jonka hän voitti 15-13. Yksinpelissä ykkönen voittaa toisen turnauksen.

Kulta: Hunter Johnson. Hopea: Yates Johnson. Pronssi: Max Manthou.

--------

Naisten ammattilaisten yhteenveto:

Seitsemän kahdeksasta parhaasta sijoitetuista naisten ammattilaisista eteni kaksinpelin puolivälieriin, ja ainoa syöttämätön pelaaja oli #21 Danielle Bauers, entinen Iowan yliopiston tennispelaaja, joka on kotoisin Atlantan alueelta. Sieltä kaksi parasta siementä etenivät odotettavissa olevaan finaaliin, jossa #1 Salome Devidze voitti #3 Megan Fudgen toisessa puolivälissä ja Punta Gordan kolminkertainen kruunu voitti #2 siemen Parris Todd voitti #4 Alix Truongin toisessa. Kauden ensimmäisestä tapahtumasta väliin jäänyt Devidze haki tilaisuutta lausua tammikuun suurta voittajaa vastaan, mutta voittajan sarjan #1 vs #2 finaalin otti Todd 8,9, mikä takaa hänelle kultamitaliottelun.

Todd, jolla on tällä hetkellä "Best Pickleball Pro, joka ei pelaa PPA:ssa tai MLP:ssä" titteli, etsii uutta mahdollisuutta päästä Devidzeen ykkössijalle APP:ssa. Todd on suhteellisen uusi Pro Pickleballin parissa ja pelasi suunnilleen puolet tapahtumista, jotka Devidze pelasi vuonna 1, joten hänellä on vielä jonkin verran korjattavaa, mutta toinen voitto kruunun pääkilpailijaansa vastaan ​​auttaa vain.

Devidze pomppasi lohdutussarjan finaalissa ja päihitti Fudgea 3,6 ja putoaa Meganin pronssimitaliin ja ansaitsi Salomelle uuden maalin mestaruudesta. Tämä voitto ei ollut kiistaton, sillä sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa Devidze teki ottelussa melko kyseenalaisen linjapuhelun. Devidzellä on jo ansaittu maine huonoista linjapuheluista, eikä hänen vastustajansa ollut kovin tyytyväinen. Niin kauan kuin pro tours valitsee yhden referen (joka pääasiassa soittaa pisteet ja etsii keittiön rikkomuksia), tämä jatkuu.

Finaalissa Todd hallitsi perustaistelua ja risteily voittoon 1,4. Hän saattaa olla sijalla 2 rankingissa, mutta toistaiseksi vuonna 2023 hän on selkeä #1 APP:ssa.

Kulta: Parris Todd. Hopea: Salome Devidze. Pronssi: Megan Fudge.

--------

Miesten ammattilaisen nelinpelin yhteenveto:

Siitä tulee aina hauska tapahtuma, kun karsinnassa on ensimmäisellä kierroksella neljä parasta. Näin tapahtui, kun karsinnat miesten nelinpelin joukkue ja 4. sijalla Etienne Blaszkewycz & Kaden Seward järkytti Eden Lican ja Rob Nunneryn kolmanneksi sijoitetun joukkueen 3. He eivät edenneet paljon pidemmälle ja menettivät kaksi seuraavaa poistuakseen varhain häviäjien sarjasta.

Arvonnan ylimmäisestä puoliskosta lähtien toiseksi sijoittuva Stefan Auvergne & Brendon Long -joukkue käytti hyväkseen varhaista järkytystä ja eteni voittajan finaaliin. Alimmalla puoliskolla 2. sijalla sijoittuva Hunter & Yates Johnsonin kaksoisvelijoukkue järkytti neljänneksen neljänneksi sijoittunutta joukkuetta, sitten Andrei Daescun ja Kyle Yatesin #5 sijoittuva joukkue päästäkseen voittajan sarjan finaaliin. Siellä he ylittivät Auvergne/Longin takaamaan paikan kultamitaliottelussa, mutta ykköset Daescu & Yates taisteli lohdutusta arvonnasta kukistaakseen Johnsonin veljekset kahdesti voittaakseen kullan.

Kulta: Daescu/Yates. Hopea: Johnson & Johnson. Pronssi: Auvergne/Long.

(Hauska tosiasia: joka kerta, kun kirjoitan "Johnson & Johnson" Forbes-alustalle, se yrittää merkitä J&J NYSE -merkkisymbolin).

--------

Naisten ammattilaisen nelinpelin yhteenveto:

Simone Jardimin ja Parris Toddin kärkisijoitustiimi pysyi yhdessä APP:n kauden ensimmäisestä tapahtumasta ja eteni sunnuntain kultamitaliotteluun ongelmistaan ​​hävittämättä peliä. Samaan aikaan muut Punta Gordan huippujoukkueet vaihtoivat kumppaneita ja saivat vaihtelevia tuloksia ongelmiinsa. Megan Fudge teki yhteistyötä Susannah Barrin kanssa tänä viikonloppuna ja päätyi jälleen kultamitaliotteluun. Fudgen mitalivoittaja kumppani viime kuusta Alix Troung teki joukkueen pohjois-virginialaisen Monica Paolicellin kanssa, mutta putosi neljänneksillä. Viime kuun pronssimitalisti Bobbi Oshiro liittoutui veteraani Lee Whitwellin kanssa ja toistettiin pronssimitalisteina.

Finaalissa ykköset voittivat toisen peräkkäisen Women's Pro Doubles -tittelinsä pudoten ensimmäisen pelin 1-11, mutta voittaen sitten (9),9 Fudge & Barrin. Voitto toi Toddille toisen osuuden mahdollisesta toisesta peräkkäisestä kolminkertaisesta kruunusta ja antoi kerran eläkkeelle jääneelle Jardimille vielä yhden tittelin hänen kimaltelevassa pokaalikotelossaan.

Kulta: Jardim/Todd. Hopea: Fudge/Barr. Pronssi: Oshiro/Whitwell.

--------

Mixed Pro Nelinpelin yhteenveto:

APP:n sekanelinpelien rankingissa saattaa kestää hieman ravistella, sillä joillakin parhaimmilla pelaajilla on omituisen matalat sijoitukset nelinpelissä. Mixed Pron välierissä oli kaksi parasta sijoitettua joukkuetta (#1 Jardim & Daescu ja #2 Todd & Hunter Johnson), mutta heihin liittyivät #8 ja #17 sijoitetut joukkueet shokkitulosten vuoksi.

#8 siemenet Oshiro & Long järkyttivät Todd & Johnsonia yläpuoliskosta, mikä loukkasi Toddin kolminkertaisen kruunun mahdollisuuksia. #1 Jardim & Daescu piti syöttöä nousevaa #17 Ewa Radzikowska & Marshall Brown -joukkuetta vastaan, mutta eivät voineet voittaa Oshiroa & Longia voittajan sarjafinaalissa. He tyytyivät pronssiin.

Kultamitaliottelussa sydänlapset Oshiro/Long hävisivät kahdella suoraan kärkisijoitetulle Todd/Johnson-joukkueelle pakottaakseen yhden pelin voittaja-otan kaiken, mutta ryhmittyivät uudelleen voittaakseen 15-6 ja kultamitalin. .

Kulta: Oshiro/Long. Hopea: Todd/Johnson. Pronssi: Jardim/Daescu.

--------

Senior Pro Competition -pika yhteenveto

· Miesten Senior Pro Single: #1 Mark Palus taisteli voittajan sarjan viimeisestä tappiosta voittaakseen kolmannen Lance Cowartin kullasta ja parantaakseen hopeaansa Punta Gordasta.

· Miesten Senior Pro nelinpeli: Tohtori Mircea Morariu yhtyi Paul Olinin kanssa ja ansaitsi toisen peräkkäisen kultamitalinsa Senior Pro Doublesissä.

· Naisten Senior Pro Single: Aye Unnoppet, joka tunnetaan paremmin nimellä "Pocket Doc" kiertueella, otti singlen tittelin kolmanneksi siemeneksi.

· Naisten Senior Pro Nelinpelit: 2. siemenet Jenny Klitch ja Eva Welsher voittivat voittajan sarjan finaalissa ykköset, Mary Helen Atkins & Anna Shirley, mutta eivät voineet voittaa heitä uudelleen kultaa varten.

· Mixed Senior Pro Nelinpelit: #1 Eva Welsher ja Jaime Oncins De Oliveira murskasivat useita voittoja voittaakseen kullan. Welsher voitti kultaa viime kuussa Oncins De Oliveriasta, mutta teki yhteistyötä Jaimen kanssa tässä kuussa muodostaakseen voimakkaan sekajoukkueen.

--------

Super Senior Pro Competition -pika yhteenveto

"Super Seniors" debytoi APP:ssa tänä viikonloppuna pelaten kolme 60+ ammattilaisen tuplapelin tasapeliä. Tässä tulokset:

• Miesten Super Senior Pro nelinpeli: Barry Waddell ja Steve Dawson ottivat kullan ykkössiemeninä.
  • Naisten Super Senior Pro nelinpeli: Yvonne Ting & Moira Roush selviytyivät kilpailusta ja ottivat tittelin numero 1-siemeninä.
  • Mixed Super Senior Pro Nelinpelit: Linda Thompson ja Scott Moore saavuttivat ykkössijansa ja voittivat kultaa.

--------

Seuraavaksi APP Tourilla? minun mukaan Master Pickleball -aikataulu … ensi viikolla APP NextGen on San Antonio Chicken & Pickle -tapahtumassa nuorisolle suunnatussa tapahtumassa. Seuraavaksi pro pickleball -kalenterissa yleensä? PPA on Mesassa, Arizonassa Carvana Grand Slam -turnauksessa.