Luka Doncicin ja Kyrie Irvingin paritus voi olla "tappava" Mavericksin hyökkäykselle

Dallas Mavericks palaa kotiin pelaamaan viimeistä otteluaan American Airlines Centerissä ennen NBA:n All-Star-taukoa tapahtumarikkaan viiden ottelun länsirannikon matkan jälkeen. Dallas päätti matkan tappiolla, mutta voitti kolme keskimmäistä peliä. Mutta matkaan sisältyi paljon muutakin kuin voittoja ja tappioita.

Dallas vaihdettiin kahdeksankertaiseksi All Star -pelaaja Kyrie Irvingiksi viikko sitten. Paitsi, että joukkue lisäsi Irvingin, se näki myös Luka Doncicin palaavan kokoonpanoon neljän pelin puuttumisen jälkeen oikean kantapään ruhjeesta. Joukkue ja fanit toivovat, että Doncicin ja Irvingin paritus maksaa osinkoja jälkikaudella.

"Se on vasta ensimmäinen pelimme yhdessä, mutta mielestäni on niin hauskaa pelata tämän kaverin kanssa", Doncic sanoi pelaamisestaan ​​Irvingin kanssa sen jälkeen, kun Mavericks kaatui Sacramento Kingsille jatkoajalla lauantai-iltana, 133-128. "Hän on hämmästyttävä koripalloilija. Luulen, että siitä tulee todella hauskaa. Tänään, ensimmäinen peli, se oli myös todella hauskaa.

Doncic heitti 27 pistettä 55 prosentin tappiolla. Hän otti myös yhdeksän levypalloa ja antoi viisi syöttöä 41 minuutissa. Irving johti Mavericksin maalinteossa 28 pisteellä 52.4 prosentin laukauksella ja otti seitsemän levypalloa ja antoi seitsemän syöttöä 42 minuutissa.

Kolmessa Mavericks-ottelussaan Irving tekee keskimäärin 25.7 pistettä 48.1 prosentin laukaisulla, 4.7 levypalloa, 7.3 syöttöä ja syöttöä 38 minuutissa.

"Olen iloinen, että saimme sen pois tieltä", Irving sanoi jakaessaan puheenvuoron Doncicin kanssa ensimmäistä kertaa. "Mutta kun olin siellä, se tuntui todella erikoiselta, koska meillä oli tilan molemmissa päissä todella oppia toisiltaan ja saada lisää itseluottamusta."

Dallasin uudella dynaamisella duolla on vielä kaksi peliä – kotona Minnesota Timberwolvesia vastaan ​​ja tien päällä Denver Nuggetsia vastaan ​​– rakentaakseen lisää luottamusta lattialle, ennen kuin molemmat pelaavat tämän viikonlopun All-Star-ottelussa. Sen jälkeen on runkosarjan viimeinen osa.

Mavericks on tällä hetkellä neljännellä sijalla jatkuvasti muuttuvassa läntisen konferenssin sarjataulukossa ennätyksellä 31-27. Dallas on kaksi peliä takana Kingsistä kolmannesta sijasta ja 2.5 ottelua ennen Oklahoma City Thunderia, joka on kymmenentenä ja omistaa viimeisen pelipaikan. Tällä hetkellä pudotuspeleistä poissa oleva Utah Jazz on kolme ottelua takana Mavericksia.

Saadakseen eron Dallasin on aloitettava voittojen kerääminen. Päävalmentaja Jason Kidd piti siitä, mitä hän näki uudella takakentällä sen ensimmäisessä pelissä. Hän toivoo, että Doncic ja Irving pystyvät kehittymään yhdessä ja lisäämään uuden kerroksen hyökkäysvoimaa joukkueen hyökkäykseen.

"Se oli sileä; se on koripalloa”, Kidd sanoi. "Minusta nämä kaksi tekivät uskomatonta työtä - molemmat toivat pallon ylös, molemmat pelasivat ilman palloa. Nyt on vain kysymys minuuttien hankkimisesta ja näkemisestä, mistä paikoista he pitävät tai ovat erittäin mukavia pelaamaan. Uskon, että pick and roll näiden kahden kanssa tulee olemaan todella hyvä meille.

Irvingin lisääminen aloitti Mavericksin kauden uudelleen. Dallasilla on nyt toinen All-Star supertähtensä rinnalla, ja se saattaa edelleen etsiä lisäapua ostomarkkinoille. Heidän uudelleenjärjestelytyönsä ovat saaneet joukkueen valmiiksi uuteen syvään pudotuspeleihin.

"Se on vielä oppimisprosessi, mutta uskon, että se voi olla todella tappava meille", Doncic sanoi kahden miehen pelin pelaamisesta Irvingin kanssa. "Mielestäni on vaikeaa suojella meitä molempia. Joten tuplauksia tulee vähemmän ja me vain pääsemme töihin."