Minnesota Vikings tekee 5 suoraa voittoa, mutta aikataulu muuttuu paljon tiukemmaks

Näytti siltä, ​​​​että tämä olisi helppo peli Vikingsille, koska he isännöivät Arizona Cardinals -joukkuetta, joka oli 3-4 ja jolla oli yksi liigan pehmeimmistä puolustuksista.

Arizona oli luovuttanut 176 pistettä, ja näytti siltä, ​​että juoksija Dalvin Cook ja leveä Justin Jefferson pystyisivät juoksemaan vapaasti ja helposti toiselle tasolle.

Kyllä, ison rahan pelinrakentaja Kyler Murray ja hänen läsnäolonsa 12.6 miljoonan dollarin yläraja saavutettiin ja vielä isomman rahan vastaanottaja DeAndre Hopkins ja hänen 15.7 miljoonan dollarin yläraja tarkoittivat, että puolustus joutuisi testaamaan. Ei kuitenkaan ollut mitään syytä ajatella, että Vikings ei pystynyt päihittämään tätä vastustajaa suhteellisen helposti.

Eräs toinen tekijä oli kiinnittänyt viikinkien ja heidän fanien huomion. Cardinals ei ollut voittanut Vikingsiä Minnesotassa sitten vuoden 1977, jolloin Jimmy Carter oli presidentti. Cardinals kutsui edelleen St. Louisin kotia ja peliä pelattiin ulkona vanhalla Metropolitan Stadiumilla. Bud Grant oli edelleen Purplen päävalmentaja, kun taas pelinrakentaja-ottelu tässä Cardinalsin 27-7-voitossa oli Fran Tarkenton vs. Jim Hart.

Siitä oli kauan, ja Cardinalsin vuoden 2022 versio antoi Vikingsille kaiken mitä he halusivat yli 60 minuutissa. Vikings käytti kuitenkin hyväkseen kaksi Murrayn sieppausta ja vaimeaa punttia, joka muuttui Minnesotan toipumiseksi ja voitti 34-26.

Vikings palasi heivahtiviikolta tehdäkseen sen, mitä he ovat tehneet säännöllisesti koko Kevin O'Connellin ensimmäisen vuoden NFL:n päävalmentajana. He eivät pelaa hallitsevaa jalkapalloa, mutta tekevät juuri sen verran, että he saavat voiton. Tämä 6-1-joukkue on tiukasti ensimmäisellä sijalla NFC Northissa ja se on voittanut viisi peliä peräkkäin viikon 2 tappionsa jälkeen voittamattomalle Philadelphia Eaglesille.

O'Connell on saarnannut, että hänen tiiminsä tekee ne pienet asiat, jotka johtavat voittoon, hallitsemalla ensimmäisen puoliajan viimeisiä minuutteja, suorittamalla hyvin potkupelissä ja pysymällä poissa kalliista rangaistuksista. Vikings epäonnistui kaikilla näillä alueilla Arizonaa vastaan, mutta onnistui silti selviytymään voitosta.

Vikings oli parempi joukkue alussa, mutta Murray heitti 6 jaardin TD-syötön Hopkinsille, kun ensimmäisellä puoliajalla oli jäljellä 47 sekuntia. Placekicker Greg Josephin pitkä kenttämaaliyritys pysäytettiin puoliajan viimeisessä pelissä, ja mikä tärkeintä, hän menetti lisäpisteen neljännellä neljänneksellä, mikä olisi antanut Vikingsille kahden maalin johdon. Heille vaadittiin myös 10 rangaistusta, jotka johtivat 86 jaardin tappioihin.

Kuitenkin Minnesotan menestys punaisella alueella antoi heille mahdollisuuden voittaa nämä puutteet. He tekivät maalin kaikissa viidessä punaisen alueen mahdollisuudessa Arizonaa vastaan, mukaan lukien 17 jaardin Kirk Cousinsin TD-juoksu maalinteon aloittamiseksi.

Aikataulusta tulee paljon tiukempi Washingtonin viikon 9-ottelusta alkaen, ja heidän heikkoutensa puolustuksessa testataan varmasti – jos niitä ei paljasteta.

Kohtattuaan Commanderit Vikings matkustaa Buffaloon, isännöi Cowboysia ja seuraa sitä kotiotteluilla Patriotsia ja Jetsejä vastaan.

Tämä aikataulun venytys on haaste, ainakin verrattuna siihen, mitä he ovat kohdanneet kauden tähän mennessä. Se edellyttää, että Vikings hallitsee kelloa ensimmäisen puoliajan lopussa ja toisen alussa, osoittaa parannusta potkupelissä ja välttää rangaistuksia, jotka aiheuttivat niin monia ongelmia Arizonaa vastaan.

O'Connellin voittokaava on selvitetty, ja hänen tiiminsä on ostanut täysin. He eivät pystyneet seuraamaan määrättyä reittiä Cardinaleja vastaan ​​ja voittivat silti.

On palattava käsikirjoitukseen seuraavien viiden viikon ajan ja hyödynnettävä jokainen saamansa tauko pysyäkseen ykkösjoukkueena – ja joukkueena, jolla on suuret tavoitteet kauden jälkeen.