Manchester United antoi kovan annoksen todellisuutta Derbyssä

"Haluamme kymmenen"

Välittömästi sen jälkeen, kun Manchester City teki kuudennen maalin matkalla 6-3-voittoon Manchester Unitedista sunnuntaina Etihad-stadionilla, heidän faninsa alkoivat huutaa, että he halusivat kaksinumeroisia numeroita.

Nämä samat City-fanit käänsivät pian selkänsä kentälle, laittoivat kätensä toistensa olkapäiden ympärille ja hyppäsivät ylös ja alas tehdäkseen "The Poznan" -juhlan, jonka he järjestävät ikimuistoisten voittojen aikana ja nöyryyttämään voitettuja kilpailijoitaan.

ILMOITUS

Tämä oli kiusallinen iltapäivä Manchester Unitedille, joka oli täynnä kauden hirveän kiusallisia ja epämiellyttäviä hetkiä.

Se oli liikaa monille heidän matkafaneilleen, joista osa lähti stadionilta jo puoliajalla, kun he hävisivät 4-0, ja viimeiseen vihellykseen mennessä vieraspeli oli alle puoliksi täynnä. Se oli yksinkertaisesti liian kipeää katsottavaa.

Sen ei ollut tarkoitus olla näin Unitedille. He olivat tulleet peliin varovaisen optimismin vauhdittamina voitettuaan neljä edellistä Valioliiga-otteluaan, mutta lopulta hallitseva mestari oli tarjonnut heille ankaran annoksen todellisuutta.

ILMOITUS

United voi tuntea surua siitä, että voitettuaan Arsenalin 3-1 syyskuun alussa se oli menettänyt lyhyen voittosarjansa vauhdin, kun heidän kaksi seuraavaa Valioliigan otteluaan lykättiin kuningatar Elizabeth II:n kuoleman jälkeen.

Se tarkoitti, että United ei ollut pelannut Valioliigan ottelua lähes kuukauteen, ja se näkyi ensimmäisten kymmenen minuutin aikana, kun City hallitsi täysin sitä.

Alusta alkaen City kuhisi ympäri Unitedia, murtautui sen läpi hälyttävän helposti ja meni kahdeksan minuutin jälkeen 1-0-johtoon Phil Fodenin kautta. Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana City teki neljä laukausta maaliin ja olisi voinut jo voittaa pelin.

Niin hyvä kuin City oli, United oli kauhistuttava ja antoi jatkuvasti palloa halvalla vaarallisilla alueilla. He näyttivät hermostuneilta eivätkä pystyneet hallitsemaan edes perusasioita.

Vuoteen 23 mennessärd minuutilla molemmat Unitedin laitapuolustajat Diogo Dalot ja Tyrell Malacia olivat saaneet varoituksen virheiden jälkeen, jotka osoittivat, että he eivät kyenneet selviytymään Cityn säälimättömien hyökkäysten nopeudesta ja suoraviivaisuudesta.

ILMOITUS

Mutta United-puolustus jäi paljaaksi, koska heidän edessään ei ollut havaittavissa olevaa keskikenttää, ja kerta toisensa jälkeen Cityn hyökkäävät pelaajat pystyivät ajamaan läpi kentän keskeltä ilman taklauksesta tai edes jahtaamisesta aiheutuvaa vaivaa.

Unitedin tämän kauden tähän mennessä paras pelaaja Raphael Varane sai nilkkavamman 33. minuutilla, ja hänen ollessaan poissa kentältä hoitoa saaneen Erling Haaland teki maalin kulmasta. Ranskalainen piti pian vaihtaa ja puoliajalla City johti 4-0.

ILMOITUS

Valioliigan kausi on Unitedille vasta kahdeksan ottelua vanha, mutta tämä on jo toinen kerta, kun he ovat olleet neljän maalin perässä puoliajalla sen jälkeen, kun he olivat samassa tilanteessa Brentfordissa elokuussa.

Tuolloin United antautui nöyrästi kohtalolleen Länsi-Lontoossa, mutta täällä he onnistuivat taistelemaan ja vetivät maalin takaisin Antonylta. Se tulee olemaan niin vähän lohdutusta, että se oli hieno isku, mukavasti pelin paras.

Sen jälkeen kun City oli kasvattanut johtoaan 6-1 ja Haaland ja Foden olivat kumpikin auttaneet itseään hattutemppuun, United teki vielä kaksi maalia Anthony Martialin kautta, joka tuli vaihtopaikalle 59. minuutilla tehottomaan Marcus Rashfordiin.

ILMOITUS

Se oli jälleen vähäinen lohdutus Unitedille, sillä tähän mennessä City oli jo viihtynyt ja rauhoittunut, mutta se teki maalinteosta hieman kunnioitettavamman ja on lisännyt Martialin henkilökohtaista luottamusta loukkaantumisen jälkeen.

Televisiokamerat panoroivat jatkuvasti entistä United-valmentajaa Sir Alex Fergusonia, joka istui ohjaajan laatikossa ja osoitti hänen kasvonsa tuskan ja kurjuuden kaiverrettuina.

Hänen alapuolellaan nykyinen United-valmentaja Erik ten Hag loi masentuneen hahmon, ja myöhemmin hän syytti tappiosta joukkueensa pelaamista ilman todellista uskoa.

ILMOITUS

"Se on melko yksinkertaista, se on uskon puutetta", hän sanoi. ”Kun et usko kentällä, et voi voittaa pelejä, se on mahdotonta hyväksyä. Me tulemme kurittomaksi sääntöjen noudattamisessa ja sinua isketään, se tapahtui tänään.

”Minulle se oli yllätys. Emme olleet etujalassa, emme olleet rohkeita pallolla ja pelipaikkoja oli, mutta emme olleet tarpeeksi rohkeita. Kaikki kunnia Citylle, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Cityn kanssa, suorituskykymme ei ollut hyvä. Se liittyi uskoon yksilöinä ja tiiminä."

Tämä tappio ei ollut yhtä järkyttävä kuin tappio 4-0 Brentfordille, sillä sen jälkeen Ten Hag on osoittanut voivansa menestyä englantilaisessa jalkapallossa näillä neljällä voitolla, mukaan lukien Liverpoolia ja Arsenalia vastaan.

Tämä tappio tuli Cityä vastaan, joka on kuusi vuotta mukana projektissaan Pep Guardiolan kanssa, kun taas United on vasta kolme kuukautta omassa projektissaan Ten Hagin kanssa.

ILMOITUS

Hollantilainen olisi oppinut paljon tästä tappiosta, vaikka suurin osa siitä ei olisi miellyttänyt häntä, mutta hänen välitön tehtävänsä on nyt juurruttaa pelaajiinsa enemmän uskoa ennen kuin he kohtaavat Evertonin Goodison Parkissa ensi sunnuntaina.