Golfaaja Scottie Scheffler voitti ensimmäisen Masters-turnauksen ja Woods sijoittui 47

Kärkilinja

Scottie Scheffler, maailman ykkönen golfaaja, lisäsi dominanssiaan voittamalla 1. vuosittaisen Masters-turnauksen sunnuntaina, ohittaen toiseksi sijoittuneen Rory McIlroyn sijoittumalla turnauksen sijalle 86 alle parin ja saamalla ensimmäisen voittonsa suuressa mestaruussarjassa. kun taas viisinkertainen voittaja Tiger Woods kamppaili voimakkaasti palaessaan osa-aikaisesti urheiluun.

Key Facts

Scheffleristä tuli arvostetun turnauksen kymmenenneksi nuorin voittaja. Hän sai ensimmäisen vihreän takkinsa 25-vuotiaana ja kymmenen kuukauden ikäisenä, neljä vuotta vanhempana kuin Tiger Woods, kun hän voitti ensimmäisen Masters-turnauksensa 21-vuotiaana vuonna 1997 – nuorin ikinä. se.

Huolimatta McIlroyn myöhäisestä noususta sunnuntaina saavuttaakseen seitsemän alle parin, vihreä takki vältti hänet jälleen kerran, jääden alle Masters-voiton hänen 14. turnauksessaan, vaikka sunnuntain toinen sija oli uran paras 32-vuotiaalle. vanha, joka on voittanut vähintään kerran jokaisessa toisessa suuressa golfturnauksessa.

Viime vuoden voittaja Collin Morikawa sijoittui viidenneksi neljällä alle parin.

Woods, 46, sijoittui turnauksessa 47. sijalle aiemmin sunnuntaina - yksi hänen uransa huonoimmista sijoituksista - mutta lupasi pelata uudelleen British Openissa heinäkuussa.

Big Number

2.7 miljoonaa dollaria. Se on palkintoraha, jonka Scheffler vie kotiin Augusta National Golf Clubilta, suurimman osan Mastersin 15 miljoonan dollarin kukkarosta.

Avaintaustaa

Kun yhden auton kolari helmikuussa 2021 aiheutti hänelle vakavia jalkavammoja, Woods sanoi kilpailevansa turnauksissa osa-aikaisesti. Tämän viikon Masters oli hänen ensimmäinen kilpailuesiintyminen sitten 2020 Mastersin puolitoista vuotta sitten.

Mitä katsella

PGA Championship, seuraava suuri golfturnaus, alkaa 19. toukokuuta Southern Hills Country Clubilla Tulsassa, Oklahomassa. US Open seuraa 16. kesäkuuta Country Clubilta Brooklinessa, Massachusettsissa. Sunnuntain Mastersin jälkeen Woods kertoi Sky Sportsille hän ei ollut varma, pelaako hän jommassakummassa tulevista major-turnauksista, mutta vahvisti pelaavansa British Openissa heinäkuussa: "Se on suosikkigolfkenttäni maailmassa", Woods sanoi St. Andrewsin Old Course -kentästä. missä British Open järjestetään, "joten olen siellä siellä, mutta mitään siltä väliltä en tiedä."