Ranskan Mbappé teki maalin kahdessa minuutissa ja tasaa Argentiinan 2-2 peliminuuttien jälkeen

Kärkilinja

Ranskalainen Kylian Mbappé teki kaksi maalia alle kahdessa minuutissa ja tasoitti Argentiinan 2-2, kun MM-finaalissa oli jäljellä alle 10 minuuttia, jännittävässä etsinnässä urheilun suurimmasta mestaruudesta.

Key Facts

Ranskalainen Kylian Mbappé teki Ranskan ensimmäisen maalin pelin 80. minuutilla ja seurasi sitä toisella maalilla pelien 82. minuutilla, mikä hämmästytti Qatarin stadionia.

Ottelua hallitsi Argentiina lähes kokonaisuudessaan: Messi sai Argentiinan laudalle 23. minuutilla muunnettuaan rangaistuspotkun, kun ranskalainen Ousmane Dembélé kaatui joukkuetoverinsa Angel Di Marían.

36. minuutilla Di María lisäsi Argentiinan johtoa kliinisellä viimeistelyllä laatikon sisältä kahden nopean keskikentän syötön jälkeen.

Argentiinan hyökkäyksen loisto pakotti hänet takajalkaan Ranskan joutui tekemään ensimmäisellä puoliajalla kaksi varhaista vaihtoa – Dembélén ja Olivier Giroudin vaihtaminen Marcus Thuramiin ja Randal Kolo Muaniin.

Peg työpaikan

Messi – jota pidetään laajalti sukupolvensa suurimpana – kohtaa ranskalaisen hyökkäyksen, jota johtaa 23-vuotias Kylian Mbappé, jota monet pitävät argentiinalaisen tähden perillisenä maailman parhaana pelaajana. Messi ja Mbappé pääsivät finaaliin turnauksen maalitaulukon yhteisinä johtajina, kukin viisi maalia kolmen ja kahden syöttöpisteen lisäksi. Argentiinalaiset fanit odottavat vahvaa esitystä Messiltä, ​​joka on voittanut kaikki muut tärkeät pokaalit pelissä. Argentiinalainen talisman haluaa myös voittaa pettymyksen, joka aiheutui 1-0-tappiosta Saksalle vuoden 2014 finaalissa, jossa hän menetti mahdollisuuden maalintekoon pian puoliajan jälkeen. Historia houkuttelee myös Ranskan joukkuetta ja Mbappéa, jotka pyrkivät olemaan ensimmäinen joukkue kuuteen vuosikymmeneen, joka on voittanut peräkkäin maailmanmestaruuskilpailut – viimeksi Pelen Brasilia onnistui.