Eurooppa-liigan pudotuspelien tulos, pelaajaluokitukset, mitä opimme

FC Barcelona kohtasi torstaina Manchester Unitedin Eurooppa-liigan pudotuspelien toisessa osaottelussa. Tässä on tulos, joitain pelaajien arvioita ja mitä opimme tasapelistä.

Manchester United 2–1 FC Barcelona

Fred, 47′ Lewandowski, 18′

Antony, 73′

Manchester United voittaa yhteistuloksella 4-3 ja etenee 16. joukkoon.

Marc-Andre ter Stegen

Teki varhain tärkeän pysähdyksen Bruno Fernandesilta, mutta hän ei pystynyt tekemään kummallakaan Unitedin maalilla. 7

Alejandro Balde

Fernandes nappasi hänet kiinni, kun portugalilaiset melkein tekivät 1-0 varhain, mutta paranivat vähitellen eteenpäin. Voitti rangaistuspotkun. Lewandowski käänsi ja monet kiitokset moitteettomasta ensimmäisestä puoliskosta. Väliajan jälkeen häntä voitiin syyttää hänen sijoittumisestaan ​​Fredin ja Antonyn maaleihin, mutta niin voitiin syyttää muitakin. 6

Andreas Christensen

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, ja se oli ratkaisevan tärkeää Antonyn laukauksen pysäyttämisessä toisella puoliajalla, kun nuori katsoi vievänsä Unitedin johtoon. Ennen kuin hän lopulta teki, se on. 7

Ronald araujo

Fantastinen asiointi Marcus Rashfordin kanssa aina, kun Euroopan hyvässä kunnossa oleva hyökkääjä johti keskelle ensimmäisellä puoliajalla. Ei voinut tehdä mitään pysäyttääkseen vuoroveden, kun United otti vallan hänen 100. seuraottelussaan. Teki suuren haasteen lähestyessä 80 minuuttia pysäyttääkseen alijäämän kasvun. 7

Jules Konde

Kärsi pelkoa minuutin alaspäin sen jälkeen, kun Luke Shaw leimahti hänen jalkaansa. Käsitteli Rashfordia paljon paremmin oikealla takaosalla kuin ensimmäisessä osuudessa, mutta oli aluksi hieman tuhlaavainen hänen syöttämisensä kentällä. Melkein vei Barcan 2-1 johtoon upealla puskulla David De Gea kaatui riman yli. 6

Franck Kessie

Yritti ilmoittaa Casemirolle olevansa paikalla, mutta rikkoi brasilialaista 10 minuutin sisällä vaarallisella alueella. Oli aina fyysinen tarvittaessa, mutta jätti karkeat asiat taakseen noustakseen eturintamaan edistyneessä hyökkäysroolissa. Aina linkittää pelin parhaassa suorituksessaan Barcan paidassa tähän mennessä ensimmäisellä puoliajalla. Testasi De Geaa toisella puoliajalla laatikon reunalta, mutta putosi, kuten myös Barca kokonaisuudessaan. 7 – OLIN MIES

Sergio Busquets

Palautui loukkaantumisesta ja vaikkakin usein ohitti, mutta teki loistavia ensimmäisen puoliajan taklauksia puiston keskellä tarvittaessa asiantuntevalla paikkatietoisuudella. Mitä vähemmän hänen toisen puoliskon alusta puhuttiin, sitä parempi, kun Fred ja Casemiro alkoivat valtaa hänet. 6

Frenkie de Jong

Puolusti hyvin ensimmäisellä puoliajalla ja peitti Balden kaltaisia ​​henkilöitä, kun he hyökkäsivät korkealla. Alkoi kerätä naurettavia syöttöjä, kaksintaisteluja ja huijaustilastoja osoittaakseen, miksi United halusi häntä niin kovasti kesällä. Alkoi löysästi toisella puoliajalla ja joutuu ehkä vähän syyttelemään Fredin tasoitusta. Mutta koska se on ainoa keskikenttäpelaaja, joka seuraa takaisin, se olisi ankaraa. Oli aina paikalla, kun United hyökkäsi, kun oli heidän vuoronsa dominoida toisella puoliajalla. 7

Sergi Roberto

Sijoitettu väärään vasempaan laiturirooliin, jossa Gavi yleensä asuu joukkuetaulukossa. Tuli keskeisemmäksi, ja vaikka häneltä puuttui nuoren vauhti, hän yritti sovittaa intensiteettiään yrittämällä aina painaa ja seurata taaksepäin. Ensimmäisen puoliajan epäilemättä paras pelaaja yhdessä Kessien kanssa, ja poimi keltaisen toisen 10 minuutin avausminuutissa hänen osaltaan molempien joukkueiden välisessä tappelussa. Tuotiin Ferran Torresille 70 minuutin kuluttua. 7

Robert Lewandowski

Ei tehnyt mitään ennen rangaistuspotkua, joka vei Barcan 1-0-johtoon ja vähän sen jälkeen. Huippu mahdollisuus tasoittaa peliaikaa. Yleisesti ottaen toinen huolestuttava esitys hänen MM-kisan laman jälkeisessä ohjelmistossaan. 5

Raphinha

Hän leikkasi sisään laatikon reunaan ensimmäisellä kosketuksellaan, mutta ei pystynyt pitämään laukausta alaspäin. Hän ei myöskään pystynyt yhdistämään hyvin Roberton lähestyessä puoliaikaa. Fernandes vei pallon irti Antonyn maaliin, mikä teki 2-1-tilanteeksi ja laukaisi Ansu Fatille nopeasti sen jälkeen. 5

Mitä opimme

Riippumatta siitä, kuka on käytettävissä, loukkaantunut tai pelikielto, neljä keskikenttäpelaajaa yhdellä puhtaalla laitahyökkääjällä on selkeästi Xaville oikea tapa.

Kun Pedri ja Gavi olivat poissa, heidän vaihtonsa Kessiessä ja Robertossa olivat ensimmäisen puoliajan parhaat pelaajat, kun Barca hallitsi täysin isäntiään.

He tulivat toiselle '45:lle kuitenkin hieman hitaammin ja antoivat Unitedin palata peliin ilman, että he eivät enää saaneet sitä itse hallintaansa, koska pääministeri kiusasi heitä.PINC