Duo teki 3 maalia Ronaldon kaoottisessa Saudi-Arabia-debyytissä

Kärkilinja

Jalkapallo kuvakkeet Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi häikäisi yleisöä Saudi-Arabiassa torstaina kahden legendan viimeisessä ottelussa, jossa Ronaldo teki kaksi maalia odottamassaan debyyttissään Saudi-Arabian jalkapallojoukkueessa Messin saatua ensimmäisen maalin kaoottisessa ottelussa.

Key Facts

Ronaldo, 37, toimi all-star-joukkueen kapteenina, jossa oli pelaajia hänen seurastaan ​​Al Nassr ja toinen Riadin joukkue Al Hilal, kun taas Messi, 35, asettui ranskalaiseen Paris Saint-Germainiin ystävyysottelussa täynnä King Fahd Internationalia. Stadion.

Messi avasi maalin kolmannella minuutilla, kun taas Ronaldo teki maalin rangaistuspotkusta 34. minuutilla ja jälleen juuri ennen puoliaikaa.

Ronaldo vaihdettiin ottelusta 61. minuutilla, kun taas Messi poistettiin minuuttia myöhemmin.

PSG voitti edestakaisen ottelun 5-4, vaikka puolustaja Juan Bernat sai punaisen kortin 39. minuutilla.

Mitä katsella

Ronaldo pelaa ensimmäisen ottelunsa Saudi-Arabian liigassa sunnuntaina, kun Al Nassr kohtaa Al Ettifaqin.

Mitä emme tiedä

Ei ole selvää, pelaavatko Messi ja Ronaldo enää koskaan toisiaan vastaan. Al Nassr kohtaa todennäköisesti eurooppalaisia ​​vastustajia vastaan ​​vain muutamassa ystävyysottelussa vuoden aikana, kun taas Messi on ollut liittyvät tulevaan siirtoon Major League Soccer -joukkue Inter Miamiin, mikä tekisi näiden kahden välisen ottelun vieläkin epätodennäköisemmän.

Big Number

210 miljoonaa dollaria. Näin paljon Ronaldon 2 1/2 vuoden sopimus Al Nassrin kanssa tekee kuulemma maksa hänelle.

Tangentti

Messi oli ykkönen Forbes 2022 lista parhaiten palkatuista urheilijoista 130 miljoonalla dollarilla vuosituloilla, kun Ronaldo sijoittui listan kolmanneksi 115 miljoonalla dollarilla.

Avaintaustaa

Useimmat jalkapallotarkkailijat pitävät Messiä ja Ronaldoa parhaiden joukossa, jotka ovat koskaan pelanneet peliä, ja heidän kymmenistä välienselvittelyistä on vuosien varrella tullut urheilulegenda. Heidän välinen kilpailu oli huipussaan 2010-luvun alussa, kun he olivat uransa parhaimmillaan ja pelasivat Espanjan arkkiriisaaliseuroissa – Ronaldo asettui Real Madridiin, kun taas Messi oli FC Barcelonassa. Kaksikko on muuttanut saavutuksensa kentällä taloudelliseksi menestykseksi, mutta heidän kilpailunsa ulottuu jopa yrityshankkeisiin: Ronaldolla on elinikäinen tukisopimus Niken kanssa ja Messillä on elinikäinen sopimus Adidaksen kanssa.

Kirjallisuutta

Al Nassr sanoi, että Ronaldolla ei ole sopimuksessa lauseketta, joka tukisi Saudi-Arabian MM-kilpailua (Reuters)