Coco Gauff, Sloane Stephens asettuivat All-American French Openin neljännesfinaaliin

Coco Gauff ja Sloane Stephens ovat matkalla täysamerikkalaiseen puolivälieriin Ranskan avoimissa.

Molemmat amerikkalaiset voittivat neljännen kierroksen ottelunsa peräkkäin sunnuntaina ja aloittivat ottelunsa tiistaina.

He pelasivat viime kesänä US Openin toisella kierroksella, Stephensin voittaessa helposti 6-4, 6-2.

– Luulen, että viimeksi kun pelasin häntä, olin erittäin hermostunut otteluun menossa. Ei siksi, että se oli Sloane. Vain siksi, että olimme Ashessa ja se oli täysamerikkalainen ottelu. Luulen, että monet ihmiset odottivat minulta paljon siinä ottelussa, Gauff sanoi.

"Menemme sisään… [Aion] vain lähestyä sitä kuten mitä tahansa muuta ottelua. Minun on palattava katsomaan se ottelu ja katsottava, mitä voin oppia siitä.

Gauff, 18, pääsee toiseen peräkkäiseen Roland Garrosin puolivälieriin, koska voitti 6. Elise Mertensin 4-6, 0-31.

No. 18 siemen Gauff jäi tauolla kahdesti ensimmäisessä erässä Mertensiä vastaan, mutta voitti ottelun kahdeksan viimeistä peliä. Hän kulutti Mertensiä alas 82 minuutin aikana maailmanluokan puolustuksella; Gauff voitti ottelussa yli viiden laukauksen 51:stä kokonaispisteestä 75.

Mertens, joka jätti suuren osan savikenttäkaudesta ennen Ranskan avoimia loukkaantumisen vuoksi, osui 25 pakotettua virhettä ja vain 15 voittajaa. Gauff päinvastoin osui 19 voittajaa 17 pakottomaan virheeseen. Hän myös mursi Mertensin kuusi kertaa ja voitti 17 20 pisteestä, jolloin hän meni verkkoon.

"Minusta tuntuu, että paranen joka ottelussa", Gauff sanoi. ”Uskon, että tänään, vaikka minulla oli vaikeita hetkiä, pystyin kokemaan sen. Minusta todella tuntuu, että edistyn jokaisen ottelun myötä.

”Olen ehdottomasti luottavainen kentällä. Minusta tuntuu, että [savi] todella sopii peliini. … Edellisissä turnauksissa tällä savikaudella minulla oli hyviä voittoja, mutta ne eivät todellakaan olleet merkittäviä tuloksia. Minusta tuntuu, että se antoi minulle paljon opittavaa, ja uskon, että otan tämän kauden menettämäni kovat ottelut ja opin niistä todella ja näytän, että pärjään paremmin.

Stephens, 2017 US Openin mestari, voitti 23. sijan Jill Teichmannin 6-2, 6-0 ja voitti 12 peliä peräkkäin ja päätti ottelun. Hän pelaa sijoittumattomana pelaajana, koska hän on sijalla 64 maailmassa.

Gauff ja Stephens oli viiden amerikkalaisen naisen joukossa neljännelle kierrokselle.

Amanda Anisimova, joka voitti ensimmäisellä kierroksella nelinkertaisen mestarin Naomi Osakan, kumarsi kolmessa erässä US Openin kakkoselle Leylah Fernandezille, 6-3, 4-6, 6-3.

Fernandez, 19, kohtaa seuraavan kerran toisen vasemmankätisen Martina Trevisanissa, joka ohitti Aliaksandra Sasnovichin 7-6(10), 7-5 1 tunnissa ja 59 minuutissa ja pidensi voittoputkensa yhdeksään otteluun.

Kaksi muuta amerikkalaista naista pelaa maanantaina.

22. Madison Keys kohtaa Venäjän 29. Veronika Kudermetovan ja 11. Jessica Pegula Romanian Irina-Camelia Begun. Jos hän etenee, hän voi kohdata neljännesvälierissä maailman ykkössijan Iga Świątekin, joka on voittanut 1 ottelua putkeen.