Ensimmäistä kertaa kultaa Sobekille The Association of Pickleball Players NYC Openissa

Uusi Pickleball Players -yhdistys (APP) isännöi kauden telttatapahtumaansa kuluneena viikonloppuna New Yorkissa ja otti haltuunsa USTA:n Billie Jean Kingin kansallisten tenniskeskuksen alueen Queensissa 2. vuosittaiseen Boca Raton New York City Openiin 2023. . Tapahtuma keräsi yli 1,100 XNUMX amatööriä ja ammattilaista, se toimi kultaisena lippuna USAP Nationalsiin ja sisältää kauden suurimman APP-ammattilaisten kukkaron.

Kerrataan toiminta.

--------

Miesten ammattilaisten yhteenveto

Ammattilaisten puolivälieräottelu näytti tavalliselta APP-arvonnalta, ja seitsemän kahdeksasta parhaasta siemenestä eteni odotetusti. Kuitenkin silloin kiertueen huippupelaajien asiat menivät pieleen. #1 Hunter Johnson, joka on pelannut kultamitaliottelussa jokaisessa APP-tapahtumassa tähän mennessä, järkyttyi karsinnasta, joka tunnetaan nimellä "Wolf" Pickleball-turnauksissa. Vuk “Wolf” Velickovic siivitti pääsarjaan karsinnassa ja otti sitten 8. sijan Eduardo Irizarryn 12-10 kolmannessa erässä ennen kuin järkytti kärkisijoituksen. Velickovic ei pysähtynyt tähän, murskaamalla viidennen sijan John Cincolan ja etenemällä sitten kultamitaliotteluun kaikkien aikojen ensimmäisellä APP-esiintymisellään (ja kaikkien aikojen toinen pro-tapahtuma sen jälkeen, kun hän putosi PPA kaksinpelin karsinnassa kaksi viikkoa sitten Atlantassa). Voisiko meillä olla toinen Collin Shick -hetki ammattimaisessa suolakurkkupallossa? Velickovic esittelee samanlaisen tapauksen kuin Shick, entinen college-pelaaja (Virginia Commonwealth ja sitten Coastal Carolina), joka kääntyi hetken ammattilaiseksi ennen paluutaan kotimaahansa Australiaan ja tuli sitten pohjimmiltaan tyhjästä kilpailemaan erittäin korkealla tasolla ammattisingleissä. .

Alapuolelta katsottuna oli vielä enemmän häiriöitä. #7 William Sobek voitti kahdesti puolustavan kultamitalimestari #2 Yates Johnsonin neljänneksillä, sitten eteni voittajan sarjan finaaliin #3 Ryler DeHeartin yli ennen kuin putosi Wolfille voittajan sarjafinaalissa. Sobek pomppii pronssiottelussa ja päihitti #6 Jhonnatan Alvarez Medinan (jolla itsellään oli hemmetin tasapeli, hän voitti #1 Johnsonin, #2 Johnsonin ja #5 Cincolan päästäkseen jopa pronssiotteluun) ansaitakseen uuden laukauksen Velickovicissa kultamitalista.

Ensimmäistä kertaa kultamitali oli luvassa: Sobek ei ollut koskaan saavuttanut pronssia korkeampaa mitalia pitkän kiertuehistoriansa aikana, kun taas Velickovic sai mitalin vasta toisessa pro-tapahtumassaan. Sobek tuli tuleen ja ylitti Wolfin kahdessa peräkkäisessä pelissä yhdestätoista pakottaakseen voittaja-tote-pelin 15:een, ja silloin fanit pääsivät todistamaan ehkä parasta ottelua, jonka he koskaan näkevät. Velickovic juoksi 14-6 johtoon välierässä ja halusi saada järkyttävän voiton, mutta Sobek palasi kuolleista ja säästi peräti seitsemän ottelupistettä muuttaakseen 14-6-tappion 16-14-voitoksi. kulta.

Kulta: William Sobek. Hopea: Vuk Velickovic. Pronssi: Jhonnatan Medina Alvarez.

--------

Naisten ammattilaisten yhteenveto

Naisten ammattilaisten kaksinpelin arvonnan kolmen parhaan siemenen joukkoon liittyi puolivälierissä sijalla 12 sijainnut Audrey Banada, entinen 4-vuotias tennispelaaja Miamista, joka asuu nyt DC-alueen ulkopuolella ja joka on pelannut aktiivisessa ammattilaisturnausaikataulussa. kevät. Banada voitti viidenneksi sijoitetun Amanda Hendryn ja sitten 5. sijan Alix Troungin etenemään voittajan puolivälieriin, jossa hän otti pelin ykkössijasta Salome Devidzestä ennen putoamista kolmeen. Hieno esitys Banadalta.

Sillä välin arvonnan alaosa tuntui erittäin raskaalta, sillä 6 ja 7 siemenet hävisivät aikaisin, mutta 2 ja 3 siemenet etenivät voittajan välierille. Siellä #3 Judit Castillo (joka näyttää pudonneen -Gargallon suolakurkkupalloturnauksissa) ylitti #2 Megan Fudgen päästäkseen voittajan finaaliin. Castillo kuitenkin pudotti tuon ottelun Devidzelle ja pudotti sitten pronssiottelun Fudgelle.

Kultaottelussa Fudge piti sen lähellä, mutta putosi Devidzelle, joka kasvattaa johtoaan ammattilaisten kärjessä. Fudge ansaitsi neljännen hopeamitalinsa kaksinpelissä tänä vuonna, kun taas Devidze ansaitsi kolmannen kultamitalinsa tänä vuonna ja kahdeksannen yleisen APP-kiertueella.

Kulta: Salome Devidze. Hopea: Megan Fudge. Pronssi: Judit Castillo-Gargallo.

--------

Mixed Pro Doubles Recap

#4 Seeds Susannah Barr ja Rob Nunnery murtautuivat ensimmäisellä ammattien sekanelinpelin tittelillä yhdessä ja paransivat Cincinnati-tulostaan ​​ylittäen kolmannella sijalla sijoitetun Simone Jardimin ja Stefan Auvergnen kultamitaliottelussa kostaakseen aiemman tappion. Barr & Nunnery voitti voittajan puolivälierissä kärkisijoitetut Parris Todd & Hunter Johnsonin, ja Todd/Johnsonin yrityksen päästä takaisin kultamitaliotteluun estivät lopulta pronssimitalistit Maggie Remynse & Andrei Daescu, jotka päihittivät heidät. lohdutussarjan välierissä.

Finaalissa Barr/Nunneryn ja Jardim/Auverngen välillä oli vakuuttava ja tiukka ottelu, jossa altavastaajat taistelivat takaisin häviäjien joukosta ja ylsivät Jardim/Auvergnen kolmeen pakottaakseen voittaja-to-kaikki -pelin viiteentoista. Peli oli niin lähellä kuin se voi olla, ja kultamitalistit veivät voiton 16-14 katsojien iloksi.

Kulta: Barr & Nunnery. Hopea: Jardim & Auvergne. Pronssi: Remynse & Daescu.

--------

Miesten ammattilaisen nelinpelin yhteenveto

Men's Pro nelinpelin arvonnan voittajan sarjan alkukierroksilla 5., 6. ja 8. sijat putosivat varhain vähemmän kuin kotitalouden nimiltä, ​​mutta neljä parasta sijoittui lopulta voittajan puolivälieriin.

Sieltä se oli Andres Daescu -show, koska hän jatkoi pysäyttämättömänä voimana APP pro -tuplapeleissä riippumatta siitä, kenen kanssa hän pelaa. Tällä viikolla (kuten hän oli Cincinnatissa) hän oli parina Rob Nunneryn kanssa, ja yhdessä he taistelivat tiensä kultamitaliin. He joutuivat todella haasteeseen vain kultamitaliottelussa, jolloin he luovuttivat neljässä ottelussa yhteensä 15 pistettä päästäkseen sinne.

Kultamitalin finaalissa he kohtasivat Johnsonin veljekset, jotka asettivat haasteen, mutta putosivat lopulta 6,10 ja antoivat Daesculle kuudennen perättäisen ammattilaisnelinpelin tittelinsä vuonna 6 ja Nunnerylle turnauksen "kaksinpelin". Kolmanneksi tulleet siemenet John Cincola & Brendon Long voittivat pronssia, mikä teki täydellisen liidun palkintokorokkeelle, kun kaikki oli sanottu ja tehty.

Kulta: Daescu & Nunnery. Hopea: Johnson & Johnson. Pronssi: Cincola & Long.

--------

Naisten ammattilaisen nelinpelin yhteenveto

Ykkösykköset Parris Todd ja Simone Jardim saavuttivat 1-6 vuonna 6 voittaen kuudennen peräkkäisen naisten ammattilaisnelinpelin mestaruutensa yhdessä tällä kaudella. He ylsivät toiseksi sijoitetun Megan Fudge & Alix Truongin joukkueen sekä voittajan sarjan finaalissa että sitten voitosta käytävässä kultamitaliottelussa. Fudge jatkaa omaa johdonmukaisuuttaan; tämä on hänen kuudes peräkkäinen ammattilaisnelinpelin hopeamitalinsa (kolmen eri kumppanin kanssa) vuodelle 2023. Siemenet #2 Riley Bohnert & Emily Ackerman jauhasivat erinomaisen takaisinvedon pronssille ja antoivat Ackermanille kaikkien aikojen ensimmäisen pro-mitalinsa.

Kulta: Todd & Jardim. Hopea: Fudge & Troung. Pronssi: Bohnert & Ackerman.

--------

Senior Pro Competition -pika yhteenveto

· Miesten Senior Pro Single: #1 Steve Rogers voitti toisen seniori-ammattilaisten kaksinpelin kultamitalinsa vuonna 2023, kun hän voitti kultamitalin #10 Lee Sponauglesta.

· Miesten Senior Pro nelinpeli: #2 Rick Witsken ja Peter Prodanov kostivat aiemman tappion voittaakseen ykkössijan Jaime Oncinsin & Paul Olinin kahdesti kullasta.

· Naisten Senior Pro Single: Karin Ptaszek-Kochis voitti kaikkien aikojen ensimmäisen APP-mitalinsa voittamalla senioriammattilaisten kaksinpelin arvonnan.

· Naisten Senior Pro Nelinpelit: Chris Karges ja Sheri Courter voittivat kumpikin kaikkien aikojen ensimmäisen naisten seniori-ammattilaisten kultansa voittaen vakaasti ykköset Eva Welsherin ja Jenny Klitchin.

· Mixed Senior Pro Nelinpelit: Eva Welsher ja Jaime Oncins De Oliveira voittivat toisen seniori-ammattilaisen sekatittelinsä yhdessä tammikuun jälkeen, ja Welsher voitti APP:n historian 11. kokonaiskilpailun.